Smaakmeesters aftermovie 2018

By | 18 December 2018

Smaakmeesters – ’Masters of Taste’ – is a culinary event in the centre of Antwerp. In October, visitors can enjoy a variety of delicious and special chef-recommended meals, drinks, desserts, etc from more than 100 passionate entrepreneurs. 

Smaakmeesters – ‘Meesters van de Smaak’ – is een jaarlijks culinair evenement dat het hart van Antwerpen doet smelten. Elk jaar in oktober worden bezoekers uitgenodigd om deel te nemen aan een onvergetelijke reis voor de zintuigen. Dit gastronomische feest biedt een ongeëvenaarde gelegenheid om te genieten van een overvloed aan verrukkelijke gerechten, verkwikkende drankjes, verrassende desserts en nog veel meer, allemaal aanbevolen door meer dan 100 gepassioneerde ondernemers.

Antwerpen, met zijn rijke geschiedenis en kosmopolitische uitstraling, is de perfecte locatie voor dit buitengewone evenement. Smaakmeesters brengt de culinaire meesters van de stad samen en nodigt bezoekers uit om de diverse smaken en geuren van Antwerpen te verkennen.

Wandel door de geplaveide straten en ontdek de geheime juweeltjes van de Antwerpse keuken, terwijl je geniet van heerlijke creaties die speciaal zijn samengesteld door getalenteerde chefs. Of je nu een liefhebber bent van zeevruchten, vleesgerechten, vegetarische lekkernijen of zoetigheden, Smaakmeesters heeft voor elk wat wils. Proef lokale gerechten, bereid met passie en vakmanschap, en laat je verrassen door smaken die je smaakpapillen betoveren.

Naast het gastronomische aspect biedt Smaakmeesters ook een kans om inzicht te krijgen in de culinaire tradities en innovaties van Antwerpen. Leer meer over de verhalen achter de gerechten en drankjes, en ontmoet de meesters achter de smaken tijdens demonstraties en workshops.

Of je nu een fijnproever bent die op zoek is naar nieuwe culinaire ervaringen of gewoon wilt genieten van heerlijk eten in een gezellige sfeer, Smaakmeesters is een evenement dat je niet mag missen. Laat je verwennen door de ‘Meesters van de Smaak‘ en ontdek waarom Antwerpen een culinaire bestemming is die je blijvend zal bijblijven.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *